DESPRE NOI

Misiunea Next Power este de a oferi servicii de cea mai ȋnaltă calitate clienţilor săi și la preţuri avantajoase.

Ne-am propus să devenim un partener de ȋncredere al clienţilor noștri, fiind preocupaţi de calitate şi profesionalism, punând accentul pe satisfacţia adusă acestora.

Next Power a intrat pe piaţa de electricitate din România cu scopul de a deveni unul dintre principalii furnizori de energie electrică pe plan local, având la dispoziţie atu-urile necesare:

 

  • Producție proprie de energie electrică regenerabilă

 

  • PRETURI COMPETITIVE: vom verifica regulat prețurile de pe piață, astfel încât să puteți fi sigur că veti beneficia de cele mai avantajoase preturi și oferte, ceea ce va poate ajuta la intocmirea unui buget mult mai precis şi care deschide calea unei economii consistente la factura electricitate.

 

  • FLEXIBILITATE: prin alegerea societatii noastre, veti descoperi faptul ca va permiteţi sa va concentrati la ceea ce va pricepeti, lasand grija energiei ȋn seama noastra. Flexibilitatea preţurilor noastre vă vor aduce în fiecare lună cel mai bun preţ posibil.
 •  
  • OFERTE PERSONALIZATE: avem grijă să ne adaptăm ȋn permanenţă ofertele la cerinţele afacerii dumneavoastră, ţinând cont de mediul dinamic ȋn care vă desfășuraţi activitatea și de particularităţile afacerii.

 

Next Power are un portofoliu bogat de clienți care activează ȋn sectoare diverse: industria chimica, alimentara, industria grea etc. Activităţile şi relaţiile cu clienţii desfăşurate până în prezent au consacrat societatea ca partener ce îşi respectă contractele şi angajamentele, oferind seriozitate, operativitate şi respect faţă de client.

Pe lângă serviciile de furnizare electricitate, Next Power oferă și servicii reale şi apropiate de consultanţă și servicii de management consum electricitate.

 

Societatea noastră vine către dumneavoastră cu o ofertă de colaborare:

  • CORECTĂ ȘI TRANSPARENTĂ, în care costurile privind furnizarea electricității să țină seama de prețul real de achiziție de pe piața internă și din import;

 

  • FLEXIBILĂ, privind comisionul societății noastre și modalitatea de plată a facturilor, respectiv termene, instrumente de plată etc.;
 •  
  • DIVERSIFICATĂ, respectiv pe lângă oferta de electricitate vă oferim și servicii de verificare și ȋntretinere a instalatiilor de electricitate.

 

Next Power se mândrește cu un personal de specialitate cu vastă experiență, atât în domeniul comercial, cât şi în cel tehnic. Ne preocupă oferirea de noi soluții de creștere a profitului dumneavoastră, plecând de la premisa că fiecare client este unic şi foarte important pentru noi, şi numai împreună cu partenerii noştri vom reuşi să stabilim noi standarde de excelenţă prin performanţă.

Statistici T5